Fedtfattige blomkålshotwings

4 personer

-1 blomkål
-2 spsk. olie
-1 spsk. hvidløgspulver
-salt og peber
-1 spsk. flydende margarine
-1 1/2 barbequesauce 

Stil ovnen på 230 grader.

Skyld blomkålen og lad den dryppe af.
Del den i buketter - ikke for små - og kom dem i en plastikpose sammen med olie, hvidløgspulver, salt og peber.
Ryst posen så olie og krydderier bliver fordelt på blomkålen.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 12 minutter - vend dem når halvdelen af tiden er gået.

Bland flydende margarine sammen med barbequesauce og vend blomkålsbuketterne deri.
Læg dem tilbage på bagepladen og bag i yderligere 5 minutter. 
Så er der sunde blomkålshotwings!

Servér dem varme, som en lille snack (evt. med dip) eller som tilbehør til fx. burger, grillmad eller som et vegetarisk alternativ til kød.