Kartoffelsalat

Salat:

-800 gr. nye, vaskede kartofler
-1/2 rød spidskål (eller almindelig spidskål)
-1 agurk
-1 rødløg
-2 avocadoer
-saft af 1/2 citron
-200 gr. ærter - gerne friskbælgede

Mormordressing:

Skrub kartoflerne og kog dem lige netop møre. Kassér kogevandet og afkøl kartoflerne.
Fjern de yderste balde og stokken af kålen, og snit kålen fint. Tag evt. nogle af de store blade fra til servering.
Halvér agurken og skær den i skiver på skrå.
Hak løget.
Skær  avocadoerne i tern, og dryp citronsaft over. 
Vend kartofler med spidskål, agurk, løg, avocado og ærter.
Rør fløde med citronsaft og sukker, og krydr med peber. Dryp dressingen over kartoffelsalaten.