-50 gr. smør
-2 spsk. soya
-1 blomkål
-50 gr. hasselnødder
-1/2 glas kapers
Rist hasselnødderne i ovnen, så skallen falder af, ved 150 grader i ca. 15 minutter.
Del blomkålen i små buketter.
Lad smørret brune og tilsæt soya.
Rør det sammen, kom blomkålet i og rør rundt så det bliver 'dækket' ind i smørret.
Sluk for varmen og lad det få eftervarmen.
Kom de hakkende hasselnødder og kapers over.
Bon appetit!
Hanne og Ehlert Andersen
Fastrupvej 20, Hammerum
7400 Herning
Danmark
Tlf.: +45 22 16 84 61
Mail: hema@newmail.dk
Facebook: Kål og co.
CVR: 26607639
LUKKET
Følg os på Facebook, og få billeder og opdateringer om status på de forskellige varer. Her kan du også stille spørgsmål og forvente hurtigt svar. Du finder os under navnet 'Kål og co.'